top of page

A gránát és a tűz elem


A gránát egy olyan csodaszép bordó fényben ragyogó kő mely egyszerre hordozza a tűz és a föld elem minőségeit. Ez azért is csodás, mert az elemek tápláló körforgásában a tűz elem táplálja a földet, így ez a tápláló minőség van jelen a gránátban is.

A gránát elnevezés az ókori időkben született a latin eredetű granatum szóból ami gránátalmát jelent. Színe tényleg olyan mint a gránátalma belsejében levő izzó bordó magok. Szívesen használták ékszerek és tárgyak díszítésére, viszont nemcsak azért mert szép, hanem mert úgy tartották talizmánként védelmez a negatív energiáktól.

A gránát a szívhez kapcsolódó ásvány ugyanakkor a gyökércsakrára is hatással van. Összeköti e két fontos területet.
Mikor válaszd a gránátot?


➡️ Amikor fáradtnak érzed magad, nincs motivációd, olyan mintha beleragadtál volna egy helyzetbe és nem tudsz tovább lépni akkor a gránát egy szuper választás.


➡️ Ha úgy érzed kibillentél az egyensúlyodból és stabilitásra, harmóniára, biztonságra van szükséged. A gránát erősen földelő hatású ásvány és a gyökércsakrára is kedvezően hat. Segít visszatalálni a középpontodba.


➡️ Amikor úgy érzed nem tudod az életet úgy igazán élvezni. Nehezedre esik a jelenben lenni és meglátni az apró örömöket. A gránát frekvenciája segíti megélni a jelen pillanatot, és megmutatja az élet színekkel teli oldalát.


➡️ Ha nagyfokú energiahiányt érzel testileg és lelkileg is, mintha kiszívták volna belőled az összes életerőt. A gránát rezgése támogatja a vér és a csí áramlását ezzel az energia szabad mozgását.

Hogyan használd?


📿 Viseld ékszerként akár nyaklánc, karkötő, bokalánc formájában.


Vagy,


🧘🏻‍♀️ Feküdj a hátadra egy jógamatracra, vagy csak simán a földre, ahogy kényelmes. Helyezz egy gránátot a szeméremcsontodra, egyet a szívedre, egyet pedig a két lábfejed közötti területre.

Ez a kirakás aktivizálja a szív, a méh és a gyökerek terét, mely segíti elindítani a csi szabad áramlását, oldja a blokkokat. A gránát mélybordó energiája beindítja a sejtek öngyógyító folyamatait, amikor így fekszel képzeld el, ahogy átjárja a rezgése az egész tested, és bordó fénye életerővel tölt fel. Minden belégzéssel manifesztáld a gyógyulásod, a pozitív rezgéseket. Minden kilégzéssel engedd el a félelmeid, kételyeid melyek akadályoznak téged a fejlődésben.


8 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A FA ELEM

VÍZ ELEM

Comentarios


bottom of page