top of page

Custom Symbol

Ha szeretnéd valami igazán személyre szóló élménnyel megajándékozni magad, akkor az egyedi szimbólumtervezés neked szól. Ha kíváncsi vagy mely elemek uralkodnak a születési képletedben, ez hogyan hat ki az életedre, melyik ős elem dominál benned a szimbólum tervezése csomagban ezt is megkapod. Egyéni személyre szóló 5 elemes elemzéssel egybekötött szimbólum tervezéssel egy új oldalról ismerheted meg magad. A neked tervezett szimbólum célja, hogy egyensúlyba állítson, segítsen visszatalálni a középpontodba a nehezebb napokon, támogasson az előtted álló úton és álmaid megvalósításában. Akár magadnak akár, szerettednek adod, ez tényleg az adott személyről szól így az élmény garantált. Az elkészül szimbólumot pdf-ben kapod meg, több kombinációban kimentve, egy kis booklettel melyben leírást kapsz az elemekről és a szimbólumról, illetve egy meditáció is jár hozzá. A szimbólum készítéséhez hozzá tartozik még egy online személyes konzultációs beszélgetés, amennyiben igényled a szóbeli beszélgetést. A szimbólumot kinyomtattathatod, kirakhatod oltárodra, otthonod ékeként szolgálhat, vagy esetleg tetoválásként. 

1

Személyre szóló  5 elemes elemzés

2

Meg tudhatod, hogy mely elemek uralkodnak a születési képletedben

3

Egyedi neked készült szimbólum, mely támogat téged

IMG_4709.JPG

4

Booklet leírásokkal, ajánlásokkal, meditációval

5

Nagy felbontású vektoros pdf fájl formátum

6

Online konzultáció, beszélgetés

Design process

Hogyan zajlik egy egyedi szimbólumtervezés?

Ebben a három lépésben leírtam neked mire számíthatsz a tervezés során. A tervezés 1,5-2 hetet vesz igénybe, ezért ha ajándékba szeretnéd adni, akkor ennek megfelelően időzítsd a megrendelésed.

northstar-04.png

Első lépés

Első lépésként elkérem tőled a születési dátumodat, ami alapján az elemzést fogom elkészíteni. Megkérlek téged, hogy írj magadról néhány sort, és hogy mihez szeretnéd az egyedi szimbólumot. Miben szeretnéd, hogy támogasson? Ha pedig ajándékba szánod, akkor ugyanezt kérem az adott személlyel kapcsolatban. 

northstar-05.png

Második lépés

Ha meg vannak a dátumok, akkor elkezdem az elemzést. Megnézem mi az ön elemed és hogy milyen arányban van jelen a többi elem a képletedben. Erről kapsz a bookletben is leírást illetve ajánlásokat, hogy ennek tudatában mikre érdemes oda figyelned. Tehát egy személyre szóló önismereti élményt kapsz ezzel. Az elemzés után, kezdem el a szimbólum tervezését. A tervezés során figyelembe veszem az elemzést és a szándékod amiért a szimbólumot szeretnéd. 

northstar-06.png

Harmadik lépés

Amikor elkészült a szimbólum email-ben kapsz értesítést, megkapod a pdf fájlokat. Amennyiben szeretnéd egy online beszélgetés keretében lehetőség van megbeszélni a szimbólummal kapcsolatos kérdéseket, tapasztalásokat.

IMG_4701.JPG

A tervezés megrendelése & ára

A szimbólumtervezést üzenetben tudod megrendelni, a megrendelem gombra kattintva. A tervezési idő max. 2 hét, minimum 1 hét. 

 

A tervezés ára: 30.000 Ft

bottom of page