top of page

Egyedi tervezés

 Legjobb tudásom szerint, több éves tapasztalataim alapján és sok szeretettel készítem el számodra amit szeretnél, legyen szó ékszerről, szimbólumról vagy logóról. Ékszereket már 7 éve készítek folyamatosan, grafikai munkásságom pedig 10 éve végzem szívvel lélekkel. 

IMG_8090.JPG
earth2-02.png
E57B7FE8-011A-4175-894F-3C4D573523EA.jpg

Személyre szabottan Neked

Mit tudok adni számodra a egyedi tervezéssel?

01

Egyedi, 5 elemes elemzéssel kiegészített ékszereket, melyek valóban téged fognak támogatni.

Küldetésem, hogy olyan ékszert adjak ki a kezeim közül, mely a te személyiségedhez igazítva készül el, ami lelked és egyensúlyod támogatója lesz. Az ásványokat gondosan válogatva választom ki, igényesen megtervezve, figyelembe véve a kívánságokat. 

02

Egyéni, személyre szabott szimbólum készítése

Ha úgy érzed, szükséged van egy szimbólumra, egy képre ami abban támogat, hogy közelebb kerülj önmagadhoz, hogy visszatalálj a középpontodba, vagy valóra váltsd az álmaid, akkor ez neked szól. Szuper választás akár meditációhoz, akár tetováláshoz, vagy otthonod ékeként szeretnéd felhasználni, vagy egy szerettedet megajándékozni egy ilyen egyedi szimbólummal. 

03

Logó és arculat tervezése

Grafikusi pályámat még Dániában kezdtem 10 évvel ezelőtt. Több száz logó van a repertoáromban különböző vállalkozások, belföldi és külföldi cégeknek egyaránt. Ha szeretnél olyan logót ami tényleg azt az üzenetet közvetíti amit a vállalkozásod képvisel, akkor jó helyen jársz. Célom, hogy lélekkel, szívvel teli logókat készítsek, amik követik a mai trendeket, de mindig időtállóak lesznek és kitűnnek a többi közül.

bottom of page