top of page

Logó & arculat tervezése

Vállalom magánszemélyek és vállalkozások számára egyedi logó és arculat tervezését, névjegy, szórólap tervezést. Legjobb tudásom szerint, több éves tapasztalataim alapján és sok szeretettel készítem el számodra amit szeretnél, logóról, arculatról. Grafikai munkásságom 10 éve végzem szívvel lélekkel, tanulmányaimat itthon és Dániában végeztem üzleti kommunikátorként és multimédia designer-ként. 

Részletek 

IMG_4737_edited_edited.jpg

1

Logótervezés

A logótervezés tartalmaz:

  • 3-4 tervet amikből választani lehet, ezekből lehet válogatni, változtatni esetleg többől összegyúrni egyet, amit szeretnél

  • a választott design alapján a végleges logó kidolgozása, annak különböző mutációi, egyedi színpalettával, vektoros fájlokkal, különböző formátumokban és méretekben.Hangulatképekre illesztés, hogy lásd milyen lenne képekre rakva.

 

Tehát a csomag tartalmazza a kezdeti terveket, végleges logót, színpalettát, vektoros fájlokat, különböző fájl formátumokat és méreteket. Elkészítési idő: kb. 2-3 hét ez a változtatások mennyiségétől függ. További részletekért keress üzenetben.

Ár: 50.000 Ft

2

Arculattervezés

A teljes arculati tervezés tartalmaz:

 

  • logótervezés (tartalmazza a logótervezés csomagot)

  • névjegykártya tervezés (2 oldalú)

  •  egyedi canva templatek instagram story (3db) és poszt (10db)

  • brand booklet

  • instagram highlight ikonok

  • facebook cover designok (3db) 

Tehát a csomag tartalmazza a kezdeti terveket, végleges logót, színpalettát, vektoros fájlokat, különböző fájl formátumokat és méreteket és a fent említett elemeket. Elkészítési idő: kb. 3 maximum 4 hét ez a változtatások mennyiségétől függ. További részletekért keress üzenetben.

Ár: 90.000 Ft

3

Egyéb grafikai tervezés

Lehetőség van külön arculati elemek, grafikai anyagok tervezésére, mint névjegy, szórólap, köszönő kártya, képeslap, poszter, címke, matrica stb. tervezésére. Illetve digitális anyagok késíztésére, mint canva templatek, ikonok, stb.

 

Ha ilyesmire lenne szükséged keress bátran üzenetben és megbeszéljük a részleteket. :)

bottom of page