top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
IMG_1220.JPG

FEDEZD FEL AZ ŐSELEMEK EREJÉT

KÉZZEL KÉSZÜLT 5 ELEM INSPIRÁLTA KINCSEK SZERETETTEL NEKED

IMG_1250.jpg

Fa elem & az Északi Csillag

Szeretettel mutatom be nektek a két legújabb kollekciót, az Északi Csillagot és a Fa elemes Hun kollekciót. Minden talizmán kézzel készült, sok szeretettel gondosan válogatott ásványokból, mint a peridot, smaragd, malahit, krizopráz, ametiszt, kunzit...stb

NÖVEKEDÉS & VIRÁGZÁS

FÓKUSZBAN A FA ELEM

A Namasoul tavaszi kollekcióját a fa elem inspirálta azon belül pedig a fa elem szelleme a zöld sárkány Hun. Ennek az időszaknak az uralkodó eleme a fa. Fő színei a zöld minden árnyalata, mely nyugalommal, frissességgel tölt fel minket. A fő központunk a máj, epe, és a szem lesz. Ezért olyan ásványokat, színeket használtam, melyek a támogatják a fa elemmel való kapcsolódást, a gyengédség kedvesség, önzetlenség erényeit önmagunk és mások felé. A peridot, smaragd, krizopráz, malahit, aventurin mind segítenek, hogy megújuljunk, újjászülessünk és megvalósítsuk álmainkat, melyek feltöltik szívünk szeretettel és örömel. Ezek az ásványok támogatják a test az elme és a lélek méregtelenítését, tisztulását.

IMG_8761.jpg

KAPCSOLÓDÁS A FA ELEMMEL

Próbálj meg több időt tölteni kint a természetben leginkább a zöld erdőben. Hunyd le szemed és hallgasd az erdő hangját. Figyeld meg az érzéseid, érzelmeid, meditálj és tisztítsd meg az elméd. Szippants mélyen a friss tavaszi levegőbe, hogy tested újjá éledhessen a téli álomból. A  fával való kapcsolódás segíti megteremteni önmagunk és mások felé mutatott gyengédséget, kedvességet, segítőkészséget. Támogatja a harag és a düh kipucolását, valamint az újjászületést.  Gyakorolj gyengéd mozgásformákat, mint a csikung, tai chi, jóga, séta. Egyél olyan ételeket, amelyek segítenek felfrissíteni a tested, például zöld leveleseket, savanyú minőségű ételeket mint például a citrom. Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan hozhatod egyensúlyba belső fa elemed kövess minket a social media felületeken, gyere el a workshopjainkra vagy nézz szét a webshopban ahol olyan termékeket vásárolhatsz, melyek támogatják a fa elemmel való kapcsolódást.

IMG_1179.jpg

ÚJ KOLLEKCIÓ

ÉSZAKI CSILLAG KOLLEKCIÓ

ÉSZAKI CSILLAG KOLLEKCIÓ

Az északi csillag kollekciót az északi csillag és a lila gyógyító fény inspirálta. Az északi csillag erős kapcsolatban áll a föld bolygóval és a földön élő élőlényekkel. Táplálja a földet jang energiával és összekapcsol minket a lila gyógyító fénnyel. A lila gyógyító fény a legerősebb gyógyító energiájú csível bíró fény, ami segít a sejtjeinknek regenerálódni, helyreállítja a sejtek közötti egyensúlyt és kommunikációt.Az egész testben képes egyensúlyt és harmóniát teremteni. A taoista mesterek szerint a lila csí, vagy lila fény tartalmazza az összes létező csít és színt a szivárvány palettájából. 

Szeretnéd egy személyreszóló ajándékkal meglepni magad vagy szeretted?

Keress bátran, ha egyéni kérésed van, szívesen elkészítem neked.

Ha szeretnél valami személyre szólót ajándékozni a szeretteidnek, vagy magadnak, akkor keress bátran és szívesen elkészítem neked! Legyen az ékszer, szimbólum, logó. :)

IMG_0456.jpeg

SZERETNÉL VALAMI KÜLÖNLGESET? EZEKET AJÁNLJUK NEKED

TERMÉSZETESEN EGYSZERŰ

A célom, hogy az általam készült termékekkel segítsek megtalálni a belső egyensúlyodat, teljességet, örömöt, és békét hozva mindennapjaidba. Az elemek, kristályok, növények, színek, hangok és az ősi csikung közös kapcsolata által létrejött fúzió, melyet termékeimen keresztül próbálok meg átadni Neked. 

Namasoul kristályhangtálon zenél, mellette ásvány
Namasoul egy nagy hegyikristály ásvány tömböt tart a kezében

VALAMI ÉRDEKESET OLVASNÁL?

bottom of page