top of page
ACS_1053.jpg

KAPCSOLÓDÁS A TERMÉSZETTEL & ÖNMAGADDAL AZ ŐSELEMEKEN KERESZTÜL

Tedd a mindennapjaid részévé az őselemeket, használva az ásványok, csikung, hangterápia, szimbólumok és növények varázslatos erejét.  A termékek és tananyagok elkészítésével a célom az, hogy egy olyan eszközt adjak a kezedbe, mely segítségével egyensúlyt, harmóniát teremthetsz önmagadban és a környezetedben.

Sziasztok!

Salamon Alexandra vagyok, a Namasoul és az Inner Alchemy kártyák tulajdonosa és tervezője. A hivatásom mellett két gyermek édesanyjaként, feleségként egyensúlyozok az élet hatalmas dzsungelében. Végzettségemet tekintve grafikus tervező és üzleti kommunikátor vagyok. Nagyon szeretek új dolgokat tanulni, így a 20-as éveimben sok érdekes képzésen vettem részt. Elvégeztem egy divatillusztrátor, személyi stylist, ötvös valamint alap aroma-, és hangterapeuta képzést.  Már 2017 óta készítek ásványokból különböző termékeket, tartok workshopokat és hangfürdőket. A Namasoul márkámat 2020 nyarán indítottam el. Akkor még nem sejtettem, hogy mennyi kihívással jár anyaként vállalkozást építeni. Nagyon fárasztó volt egyensúlyban maradni a különböző szerepekben, ezért kerestem valamit, ami támogat ebben. Ekkor találtam rá a csikungra és az 5 elem tanára. Ahogy egyre mélyebbre ástam magam a témában, rájöttem, hogy össze tudom kötni az eddigi tudásommal ezt az ősi taoista rendszert. Közben csikung oktató lettem és elkezdten a kínai orvoslást is tanulmányozni, beépíteni a mindennapjaimba.

Az egyik csikung gyakorlásom közben jött az ötlet, hogy megalkossam az Inner Alchemy kártyát és applikációt melyben ötvöztem az elemek, ásványok, szimbólumok, színek, növények, hangok, és csikung, tanításait. A célom, hogy a segítségével közelebb kerülj önmagadhoz és meg tudd teremteni az egyensúlyt kívül-belül az évszakok és az elemek változásával szinkronban.

IMG_7461.jpeg
IMG_4737_edited_edited.jpg
bottom of page