top of page

Ásványok és a tűz elem

Az évszakok és ezzel együtt az elemek váltakozásával szinkronban fogok nektek írni, hogy melyik elemhez mely ásványok kapcsolódnak. Illetve ezek közül néhányról részletesebben is fogok mesélni.Na, de hogy melyek is a tűz elem ásványai?


Szerintem sejtitek, hogy szinte minden ami vörös. De a narancs és rózsaszín kövek közül is sok ide kapcsolódik a szívre ható rezgéseik miatt.


Vörös, bordó színű tűz elemes ásványok: karneol, gránátok, vörös jáspis, rubin, aragonit, tűzachát, tűzopál


Narancs, mustár színű ásványok: karneol, napkő, arany topáz, borostyán, citrin, rutil kvarc, barack aventurin, narancs kalcit


Rózsaszínok: rubin, rodokrozit, rubellit, pink opál


Csillogó csapat: hematit, pirit, arany


Vannak köztük melyek a yin tűz minőséget, vannak melyek a yang tűz minőségeket képviselik. A vörösek általában yang rezgésűek, a rózsaszínesek pedig yinek. A narancs és arany színűek csapata pedig az egyensúlyban segítenek.


A Shen kollekció ékszereit is úgy alkottam meg, hogy egyszerre legyen bennük meg a yin és a yang minőség, ezzel egyensúlyt teremtve. Bármelyiket is választod, a nyári időszakban támogatni fognak a tűz elemhez való kapcsolódásban. Segítenek megnyitni a szívünk, kifelé fordulni, elengedni a szív fájdalmait, terheit. A szeretet, hála, öröm rezgéseivel töltenek fel.


A weboldalon sok féle tűz elemes ékszert találsz, jó csemegézést!
6 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Rubin

Comments


bottom of page